Internationale Dagen over sociale bescherming

Mogen wij je warm maken voor de ‘Internationale dagen’ van Thomas More? Op 9, 10 en 11 maart 2016 gaan op de campus Geel van de hogeschool Thomas More de ‘Internationale dagen’ door. Gedurende deze driedaagse kan je meer dan veertig internationale sprekers (docenten en onderzoekers) komen beluisteren rond het thema sociale bescherming.

Deze dagen zijn in de eerste plaats bedoeld voor studenten sociaal werk, maar de deuren worden ook opengesteld voor mensen uit het werkveld. De uitgelezen kans dus om mee te komen luisteren naar, ervaringen op te doen, uit te wisselen over wat ons vandaag in het sociaal werk bezig houdt en beweegt.

Sociale bescherming en Ontwikkelingsdoelstellingen

We willen je alvast van harte uitnodigen voor het openingsseminarie van de twaalfde Internationale Dagen. Op woensdag 9 maart 2016 van 9.45u tot 12.00u spreken Luc Cortebeeck (ACV en ILO) en Johan Leman (KUL) aan de campus Geel over hoe het Noorden en het Zuiden zich op een meer duurzame manier tegenover elkaar kunnen verhouden en over hoe sociale bescherming bereikt kan worden tegen de achtergrond van de nieuwe Ontwikkelingsdoelstellingen 2030 van de Verenigde Naties.

Meedoen?

Wil je deelnemen aan het openingsseminarie? Dat kan! Deelname is gratis maar u moet wel inschrijven bij Miek De Cuyper. Stuur haar je gegevens uiterlijk op 3 maart.

Wens je meer informatie over de andere internationale workshops op de volgende dagen? Het volledige programma is in de loop van februari beschikbaar, en wordt op verzoek doorgemaild. Tot op de Internationale Dagen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *